Thursday, June 24, 2010

Contest I join: Aimna Online Store Giveaway!

Aku kene tag ngn mamamia utk join contest ni...
x sangka lak ade org sudi nk tag hamba...uhuk2...

so..smangat nih nk join!!! cara2 nyer ye para ibuk2 bapak2 mbak2..para penontonnn.........



Salam semua...

dengan sukacitanya Aimna Online Store ingin mengadakan
giveaway istimewa untuk semua customer, follower dan rakan blogger kami
sebagai penghargaan selain menambah kenalan/follower serta mempromosikan kedai kecil kami...

giveaway senang aje...
giveaway ni bermula daripada sekarang sehingga diberitahu...
kalau boleh nak dapat ramai penyertaan
kalau ramai hadiah mungkin ditambah ye...
jom kita tengok syarat2nya ya...

Syarat :

1) jadik follower blog ini :


2) tempek banner giveaway di side bar dan entri anda.. link back ke blog ini..

3) buat entri berkenaan giveaway ini..link back ke entri ini..

4) tempek gambar baby anda (anak sedara / anak jiran pun boleh)
dalam aksi yang menarik (kalau boleh memakai cloth diapers ya..kalau tak pakai cloth diapers pon takpe...) no editing dan gambar hendaklah jelas ye..

Nur Aisyah Insyirah Binti Iskandar Hisamuddin bergolek2 atas rumput!!!

5) tag 5 orang rakan blogger anda dan maklumkan di blog mereka tentang giveaway ni...
ok...nk tag org ni...
senang je kan?


Hadiahnya pula :

jeng.. jeng.. jeng..



ada lagi hadiah nak bagi nie..
untuk follower AOS yang ke-369
hadiahnya adalah...

jeng.. jeng.. jeng.. lagi..



jadi apa tunggu lagi?
jom sertai sekarang dan hebahkan pada kawan2 ya...


2 comments:

  1. alamak ... nak cari gambar ni yang agak payah sikit...
    kena tengok dulu. kalau ada saya cuba ya...

    ReplyDelete
  2. salam kenal...

    entri anda telah diterjah..
    semua syarat telah dipenuhi..
    terima kasih atas penyertaan..

    gud luck..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...