Sunday, December 19, 2010

Dah la x cantik!!!

ni kire antara entry marah2 aku lah ni...


korang penah jumpe x sales gurl or sesape jek la yg kire front liner kt kedai ke..kt kiosk ke..kt kaunter ke... yg muke dah le x cantik pastu duk la monyok mcm tikos mondok??

penah jumpe x? isk..ni aku ade jumpe... isk..pakkal jek anak aku nk sgt minum blog yg ade pearl tu..kalo x..maunyer aku dah order pastu dgn selambernyer aku bamboss jek dr situ!


awek tu dah le x cantik..tu x pe la kan..cantik tu kire subjektif..bg aku mn ade org x cantik dlm dunia ni..seme cantik2 belaka..tp dlm hal ni...mmg clear jek aku kate dia tu dah le x cantik..pastu grumpy lak tu!!!! isk..bertambah2 le kehodohan rupa paras dia..isk... aku rs hati diapun black jek kot??? sbb tu rupe dia mmg betol2 x cantik!!!!


isk...astagfirullahh...berdosa menghina ciptaan ALLAH...hurmmm....tp sbnrnye aku bkn nk menghina cipataan ALLAH pun..cume ape yg aku cube sampaikan kt sini.... tolonglah....walau mcm mn pun problem masalah yg ko sedang hadapi..xyah le tunjukkan or lepaskan pd pelanggan2 x bersalah mcm aku ni...dan juga nyonya sblh aku dan juga amoi dan juga awek cantik yg berbaris sesama ngn aku...kiteorg x wat salah ape2 woi!!! kami cume nk beli air jek!!!


x psl2 ko dah berdosa sbb wat aku berdosa marah2 n kutuk2 ko... plus.. ko gak dah mengotorkan hari aku dgn perasaan marah ni...isk..isk..

ntah hape2!

2 comments:

  1. manusia ni ada mcm2 jenis kak oi..mcm akak, mcm sy, mcm awek tu..DAN setiap yg terjadi ada hikmahnya..mungkin itu ujian utk akak..mungkin Allah nk menguji kesabaran akak..so, klau akak xsuka dgn perangai awek tu, akak jgn la melevelkan diri akak selevel dgn dia..kan?kan?

    ReplyDelete
  2. isk..mintak2 dijauhkan le dr duk selevel ngn dia..hek hek hek

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...