Saturday, February 5, 2011

bLoG haPdET : i NeEd SUGAR!!!

Yuhuuu...lama x menjenguk blog ni... biase la..korang dah tau ape keje aku time x jenguk blog...especially dlm bulan2 ni hingga May t...

La ni dah masuk week 5...week 5 ni..coti sem merangkap coti Chinese New Year... semingguan coti...org kate coti..tp...dgn keadaan aku yg mengejar wat eseimen... NO SUCH THING AS HOLIDAY!!! huhuhu...ALHAMDULILLAH for the mean time semua mencapai target penyediaan..

Semua individual eseimen dah aku siapkan... LTM tggu ms utk submit jek..so ade ms utk aku revise again, SLA pun dah tgl dlm 30% jek utk disiapkan...seminar lak semua reflections n critical review dah uptodate-tgl tggu ms nk submit, kerangka utk mini research pun dah setel tggu ms nk launch!, DOE plak ngn first presentation..pun dah setel..ni grup work ngn bdk iran yg gelabah x tentu psl..stress aku!!hahahah..tp dah setel..hopefully presentation t semua berjln lancar..amin..selasa 8hb ni present maa!!! hhahhaha..aku nk volunteer jd first grup la..bior cepat lege paler wotak aku...


Dissertation...khamis ni ade appoinment ngn supervisor..nk tunjukkan dia chapter 1 aku..ekekek..blom nk brape siap la chapter 1 tu..tp harap2 by khamis t..siap le..sbb nk g jumpe Dr azizah n tunjuk kt dia..n tunjuk skali kerangka utk lit rev aku...uhuk2... byk sgt yg aku nk lambakan..so mcm ade yg kene potong2 skit kot...


byk gak mende yg dpt aku setelkan ms coti semingguan ni..tp jgn citer le mcm mn hidup ku..bgn2 jek trus ngdap lappy..sambung keje...sib baik ade anak2 dara yg tlg kemas umah n setelkan adik2 dia... aku angkat buntot cume utk masak n solat..mandi pun waktu nak msk tido jek..syg ms woo...hahahha...tambah2 lak hujan2 lagi le aku x mandi!!! ekekeke..eh...tp aku x busuk ye..cume ade bacin2 skit la..wakakakka....


cite2 nk siapkan gak skit grup eseimen SLA n LTM... tp cite2 x kesampaian sbb menjelang hari khamis bdn aku dah x dpt nk bekerja...gile migrain dtg..hampir2 aku igt barah otak ke hape..wakakak...cube tido pun x hilang..last2 korang tau hape?? anak dara aku sapukan flanil kt medula oblongata aku..magik!!!bgn tido hilang ko pening senget aku tu!!! akakka..bagus2...pastu nk try sambung keje..oppss...no2...kate paler aku...dia mcm nk menangkap balik migrain tu...aku pun pelik..jrg sesgt le si migrain nak hinggap semula dlm ms terdekat...so pk punyer pk punyer pk...ape yg x kene ngn bdn aku ni???

kalo takat keje under stress...hey come on la...I WORK BEST UNDER STRESS ok!!! hahahha...kan ke dah biase stress2 ni...so aku tepon le Dr House...eceh...disebabkan dia jauh..so dia cume bleh bg diagnosis dia jek pd aku tanpe melihat keadaan sbnr aku..cewahhh... dia kate..."KO TU TERLEBIH CAFFEIN!!!ASIK HANTAM NESCAFE LATTE JEK!!!U NEED SUGAR!!!UR BRAIN NEED SUGAR!UR BODY NEED SUGAR!!" eceh..pandai lak Dr House cakap melayu nih!!!


ok..tu citer rekaan aku jek..sbb rindu gile babeng nk tgk House...so itu lah yg aku discover berkat dr experience aku tgk citer house almost everyday..dulu laaaaaaaa....bdn aku perlukan sugar....

org kate kurangkan sugar...tp kawan2 aku pun tau...aku mmg spisis kene minum air manis...'milo manis ye!' ... heeeeeee.... rindu seh nk ckp gitu kt kak yah or abg timah sari! tu la..dah lupe nk consume mende manis...so aku g kedai beli cekelat cadbury 2 tongkol..hamik ko..puas geget cekelat...tu yg harini dpt tido nyenyak...n bateri dah full balik!!! hek hek...POWER RECHARGED!!!!



ok so plan bergerak semula...la ni target siapkan chapter 1 n critical review SLA yg lg 30% jek tu...huhuhu... pastu bakal menyusul chapter 1 utk 2 grup eseimen tu...heeeeeee...tu mmg bhgnn aku tu...hek hek...siap mende2 ni..lege wooooooooo...poye....


Doakan aku yek!!! SEMOGA ALLAH BERIKAN AKU KEKUATAN, KESIHATAN & KEBIJAKSANAAN UTK MENGHASILKAN PENULISAN YG CEMERLANG!!!aminnnnnnn

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...