Monday, May 16, 2011

aKu Layak ke samBut Teachers' Day?

Happy Teachers' day to all teachers in the world! Hari ni hari guru...tp aku bkn guru...heeee....tp aku seorg pendidik gak..cume x bekerja sebagai seorg guru lah.. tentu sronok jd cikgu..seseronok aku belikan hadiah hari guru utk anak2 aku bawa ke sekolah..heee...tentu byk cikgu2 dpt hadiah harini kan?

tp kan....persoalannyer...nape bebdk U..x ucapkan selamat hari guru kt pensyarah2 depa ek?kenapa kite jd lupa pd guru kite apabila kite dah lepas peringkat menengah..katelah dah masuk diploma level ke, degree level ke etc...nape kite x ucapkan SELAMAT HARI GURU pensyarah2 kite ek?

adakah sebb depa ni x bergelar guru so depa2 ni x layak ke sambutan hari guru...or at least dpt hadiah cawan mcm yg cikgu2 tu dpt? heeeeeeee.... bkn nilai hadiah..or bukn sebb nk dpt byk adiah..tp..tentu sronok bile anak2 murid kite..acknowledge 'perkhidmatan' kite pd depa kan?

apepun...ALHAMDULILLAH..sbb NUR ATHIRAH n NUR SYAKIRAH bg ibu dia ONE BIG KISS for TEACHERS' DAY .. thats make a big difference for today!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...