Thursday, November 25, 2010

gILEr puNyer mLs mEnGaraNG!!!!

hey peeps!!! tu la...dah aku kate jgn tego time aku rajin wat entry ritu...hahahha...pastu trus dekat seblnan blog ni terperap...ahakss... bkn kate xde ape nk tulis..ade...bleh jek aku ngomel psl ape mende pun..tp...mslhnyer...aku mls!!! ok lah..aku update ringkas jek mende2 yg berlaku sejak aku menyepikan diri ni..hek hek...


1. musim kemarau... batu pahat dah lama x hujan..gile pns... dah le aku ni spisis yg khatulistiwa..mn bleh duk kt tpt yg terlalu sejuk (t aku selsema n demam) or terlalu pns (t aku demam gak)... so tu slh satu sbb yg menyebabkan aku maleh nk update blog...errr...bleh trime ke alasan ni?

siyes mcm bapok!!!! wakakakka...

2. cuti aku dah start sejak 29 oktober ritu...pastu aku melahu jek kt umah jd bibik cum supir (bkn tapir ye) pd anak2 n suami... tu jek la keje aku... still maleh gak nk update blog... exam cume 24hb november jek..tu pun aku bc ms 2 hari sblom exam..hahahha....walaubagaimanapun aku harap dpt A+ ye utk subjek SMD aku tu..chaiyokk!!!


3. berangan nk siapkan files translation konon..tp aku x buat pun..aku asik layan HBO jek..ahakss...xtau lah nape dr dulu aku mmg addicted betol ngn TV ni...aiseyyy....


4. oh ya...keputusan UPSR kak long... ok la..dia sgt frust..tp xpe la... tu yg terbaik ALLAH bg utk dia..apepun.... blom ade sesape dlm famili yg beat achievement aku... hak hak... ibu still the most intelligent being dlm famili ni...heksss.... tp nampak gayanyer bakal di cabar oleh kak ngah...hurmm..we'll see...


5. since deepavali aritu...EN DELL kemarok ngn activity memancing..so weekend kene ikot dia g mancing..sampai kiteorg seme boring dah..n xmo ikot dah..pastu soh dia pegi sendrik dia xnak plak..pastu majok pastu seme org kene gak bgn pepagi n ikot ayah g mancing pastu seme org mcm alamakkkk xnak ikot ayahhhhh!!!!!tolong ibu tolong cari alasan supaya kami x kene ikot ayah...ahakss....
ok...fev 5 hobby skang ni...selain dr tgk TV ialah...tidoooooooooooooo...zzzzzzzzzzz.........

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...