Saturday, November 6, 2010

i Had a Crush...

Igt x first crush korang? first crush tau bukan first love...hahahha....aku igt lg...first crush aku ms sekolah rendah lagi...wahahha... i had a crush pd ketua darjah aku! wakakka...igt lg ms tu aku darjah 3..ske dowhhh ngn bdk lelaki ni....ahaks...rs mcm berkalibernyerrrrrrrrrrr dia ni..hahahha (ntah ms tu aku pun xtau makne berkaliber..)... next..aku crush lak ngn ketua pengawas aku...ms tu aku darjah 6 okayyyyyyyyyy.... aku rs seme prg akan crush ngn ketua pengawas sekolah kan? hahahha.... tp semua crush2 ni aku simpan jek jauh di lubuk ati..x penah pun aku sorekan kt depa2 ni...wakakkaka...kire2 syok sendrik la ni kan? hek hek hek...


pastu bile masuk sekolah menengah aku penah tercrush ngn abg kwn aku ni...kwn sekelas aku..nama dia Abdul Halim Bin Deran..nama abg dia aku xtau...n aku pun xtau nape aku ske or tercursh ngn abg dia..walhal rambut abg dia tu agak ala2 alleycats n style rambut dia agak senget dlm 40% ke barat...wahahha..ntah..mungkin aku ske dia sbb dia putih n tingggggggggggiiiiiiiiii kot?tu pun minat dr kejauhan jek..x brani woooooooooo.....


pastu ade tercrush lak ngn sorang bdk form 5 ni..ms tu aku form 4..dia form 5..nama dia AZMAN..err...x igt nama pak dia...ni semua gara2 ZALINA AZMAN yg popular kt TV3 ms tu...wakakka...so kalo combinekn nama aku ngn dia kn jd nama selebriti tv3 gitu...tp bdk azman ni selow n pemalu...baru hangat2 nk kapel ngn aku..dah kene sound ngn cikgu disiplin...ekekek..cikgu sound dia  xbg kapel2 sebb ms tu dia nk SPM..lg plak...aku ni kirenyer pelajar pandai kt sekolah tu..so xnak le kapel2 ni akn menyebbkn pelajaran aku merosot...wakakka...so azman ni pun menjauhkan diri dr aku...after dia SPM..kiteorg trus lost kontek dah...

bile aku form 5...aku xde pakwe...bosan dowhh xde pakwe ms tu...hahhahaha...iye la..kwn2 duk la citer psl pakwe dia gitu gini..cesss sungguh aku tahap mendgr jek...ahahhaha....ok le tu...bkn ape..aku ni x ske lelaki cari aku..bkn nk kate xde boy yg ske kt aku ni..eceeeeeeeeeeeehhhhhhhh...tp mmg aku spisis x ske kt org lelaki yg ngurat aku...hahahha...ntah..aku ske bile aku ske dia n dia ske aku...tp kene aku ske dia dulu...hahahha..ape aku ckp ni...ntah sukar lak nk gambarkan ape yg aku nak ni...


ok..pastu xde pakwe sampaiiiiiiiiiiiii la aku dah nk SPM..baru le jumpe sorang makhluk ALLAH ni...errrrrrr....x jumpe pun actually....cume dgr jek sore dia...heeee...pastu tetibe hati berdetup detap..jeng jeng..ok tu dah bkn episod crush ok....tu dah msuk episod jatuh chentaaaaaa.....miahahha...t lain kali aku story..tggu permintaan la...ehek2..


ape point aku ni??? point dia simple jek.... aku terdgr anak2 dara aku berdua tu sdg bersembng sesama depa ttg boy at school...hurrrrrmmmm dpt menguping gak le seskit citer... dlm hati kate..dah besar dah anak2 dara En Dell ni.... hak hak hak..x sangka hidup dah sampai tahap ni kan?ALHAMDULILLAH....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...