Friday, November 5, 2010

mY OLD Skool Mate!

Thanks to Mark Zuekerberg for inventing FB..korang tau..aritu ms awal aku join FB..aku jumpe kwn2 sekolah menengah aku pun aku dah sronok tahap high!! ni plak bile yesterday i met with my friends dr sekolah rendah!!!

mcm nk mengalir airmata kooooooo!!!! geng2 SEKOLAH KEBANGSAAN TEBRAU BAKAR BATU! x sangka plak depa bleh identify muke aku yek!!!
pic ms darjah 4B
amazing betol depa bleh cam aku! really2 amazing! sbb aku ni mmg ade rosak skit ingtan aku psl cam2 muke org ni..heksss....(mmg x layak jd saksi ni!)..cube korang cari aku yg mn satu dlm pic tu?? heeeeeeeeeee............. sembang2 ngn nor n zam n asmah n faiz... tingat zaman2 kiterog perform kt school stage ms PIBG... tetibe aroma fresh baked bread dr kilang roti seblh sekolah aku tu menerpa dlm brain aku ni...huuuuuuuuuuu.....very long time ago... the time when my heart was so broken n fragile(remember my story about my childhood) ...but still thanks to MRS YEO our English teacher..who really2 made my day...(next time aku nk wat entry psl MRS YO ni)..


actually i was quite active tau ms sekolah rendah dulu...nor n asmah were my closest frens..we are the brilliants ones!hahahah...mrs yeo ske pilih kiteorg sbb kiteorgnyer english power... ahakss....aku pun xtau dr mn dtgnyer power english aku.. sbb xde sesape yg ajar aku..mak angkat aku n adik badik angkat aku seme x reti speak english!mcm out of the blue jek! even though my family background is somewhat broken during that time..still i manage to become intelligent n normal at school... so one one is asking where i came from since they will be focusing on my inteeligence kan?? hekssssssss.... that was the plan back then!


so..mengimbas kembli those days...aku tersgt active berdrama anjuran MRS YEO yakni cikgu BI aku yg tersgt berkaliber...dia ske pilih aku bkn setakat English aku power..tp sbb my Chinese look face...heeeeeeeee....pastu asik kene jd bdk cine yg chomelll jek...ehek2..
rambut aku pjg n lurus tegak mcm cine zaman2 tu la..MRS yeo akan ikatkan rambut aku n put the bulu2 tu hah...on my hair..cute betol! selain dr tu..aku aktive gak sports...


nor n me were active in netball n volleyball...kiteorg wakil sekolah tau!sampai g tournament kt kota tinggi nun..sronok la ms tu..sbb dpt naik bas!! hahahha...first time naik bas sekolah dowh ms tu!

then i was elected to be the ketua rumah kuning...dulu umah kuning nama dia TOPAZ..igt lagi...but before that..aku ahli umah DELIMA (merah) ..ntah mcm mn cikgu tarik jd ketua umah Topaz lak...n thn tu gak umah topaz jd juara of the champions!!! heeeeee.... i was also the atlit u know..just name it..ape? acara balapan?lompat jauh?lompat tinggi? semua ade nama aku tau!!! hahahhaa....nice kan?


 x sangka kan sejauh ni aku dah meneroka kehidupan!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...