Thursday, November 25, 2010

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !



actually rini aku xde wat ape2 sbb almost seme citer kt HBO utk bln november aku dah tgk 2 kali at least...ahaksss...betol2 tahap addicted morphines HBO...its not TV ok..its HBO..ngeeeeeeeee....
so merayap2 mcm lipas g dok blogwalk dari satu blog ke satu blog ke satu blog especially blog2 depa yg tglkan tapak kt shoutbox aku n yg terlist kt tepi dinding aku ni...pastu g ke blog enchik BEN pastu nampak le enchik ben ni wat segmen ni pastu trus nk join lak pastu ni la entry ntah hape2 ni...

kalo korang nk tau cara terperinci nk join segmen ni...sile klik ni ye...SAYA SUKA BLOG AWAK LAH! ...


skang ni aku kene senaraikan 5 blog yg aku ske semestinyer blog kwn2 and sedara mara aku yg sewaktu dgn aku yang jrg update blog pastu blog jd bersawang yg ade cume x sampai seploh hengget dlm akaun nuff dia yg kunun nk jd kaye ngn blogging tp maleh tahap mentibang laut nk g pomot blog or nk tglkan jejak bile g blogwalk (bc dgn satu nafas)...


calon2 nyer adalah...


2. RAIFANA : rakan sekerja gak n ske blog dia sbb kisah2 chenta dia actually mengingatkan aku ttg cabaran aku cintancintun ngn hubby dulu...wuiiyooo!!!!

3. LIZERD  : ni kwn lama sejak zaman2 mesra2 kt jiwang.org lg.la ni dah x aktif situ sbb trase diri dah tua lak bile msk situ.aku ske blog dia sbb kdg2 dia ske melukis pastu dia tarok lukisan yg dia lukis tu kt blog dia so aku kene bebaik ngn dia ni mn le tau sok2 dia jd pelukis terkenal bleh le aku tumpang glamer t.

4. ITS MY RAINBOW : oh ni blog anak sedara n nape aku ske blog dia sbb aku saje jek nk jd spy karat..ahaks...bdk2 skang ni bleh tau ape yg dia buat tru blog entry jek..especially yg unspoken one..

5. LEEZA CAKE HOUSE : ni bkn sedara mara or rakan sekerja pun..tp ske sesgt g blog dia especially time trase nk mkn something sweet.walaupun x penah pun order dr kak leeza..heeee...ntah bile nk sempat order..

6. ZURAIDIN : rakan sekerja gaks n aku ske bc blog dia walaupun dia update blog dia tahap sethn sekali kot?err..nape ek aku ske blog dia?maybe sbb aku mmg ske nyibuk kt blog kwn2 kot..ahaks..tlg upkan trafik..


errrrrrr..... bleh tarok lebih ke enchek ben??kang ramai lak yg kecik ati kang!!! adoss....

ok..nk tglkan link kt blog2 atas tu...errrr..... saya dah menepati syarat2 ke enchek ben??

8 comments:

  1. jom singah blog saya...saya jemput awak ni...saya dh join dh sama mcam awak...

    ReplyDelete
  2. haha. siut je akak. terasa i tau. bila baca, "ang jrg update blog pastu blog jd bersawang yg ade cume x sampai seploh hengget dlm akaun nuff dia yg kunun nk jd kaye ngn blogging"

    tapi saya tinggal jejak gak tau. cuma...skit la. kih kih :P

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah dan salam kenal,

    tahniah ya krn menyertai segmen En Ben ni...
    jom jengah blog saya jugak...

    http://nurazzah8.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

    ReplyDelete
  4. salam...jalan2 singgah d cni dari blog En Ben..slm perkenalan..selamt berblogging dn maju jaya..huda 4low blog neyh jgk ^^,
    ader mase terluang, snggah la cni ^^,

    http://hudahazwani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. hahahaha teng....tak hagak2 statmen jrg update blog pastu blog jd bersawang yg ade cume x sampai seploh hengget dlm akaun nuff dia yg kunun nk jd kaye hekhekhek...insya allah teng kalo ak jd terkenal...ak ajak ko melancong kat paris sama2 ak...hehehe...tq teng terharu aku dlm senarai blog kesukaan

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...