Friday, March 26, 2010

Ape daaaa......

Salam... new blog. ape daaaa...org dah lama gune mende alah ni...ahaks..aku baru nk start tu pun sbb permintaan kwn2..hampess tol depa ni..ade ke aku soh bc 2 blog aku yg berunsurkan pengetahuan am (http://auction-property.blogspot.com/) dan akademik(http://malaysian-english-for-dummies.blogspot.com/)   depa kate boring...ape daaa.....pehtu depa kate..blog lebih popular kalo hang wat mcm jurnal kehidupan hang...ape daaa..... betui ka?hahahha... ni aku nk test market la ni...ekekekkee....

ade plak yg kate, aku lebih bagus mengomen or mengkritik mende2 sekeliling aku..wakakaka...in other words..mengutuk ka wei!mcm yg aku tulis dedulu kt dlm friendster...hahahha...cikapot tol la korang ni!

hah ni aku bg!bc jgn x bc..tggu jek la kritikan kehidupan dr aku yg 'sopan' santun ni..ahaksss....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...