Friday, March 26, 2010

Hepi besday my hubby!!

Hari ni besday encik iskandar hisamuddin..pepagi lagi puteri2 dia dah sibuk soh kol ayah..after siap bekpes and send kak long to skool aku pun kol le ayah dia..wishing him hepi besday..

SEMOGA PANJANG UMUR, MURAH REZKI, SENANG HATI & DIBERKATI ALLAH...


amin...pastu dia bls ape? xde adiah ke?caitt!!! hadiah dah bg last week laaa!!! ms dia sibuk nk bli poshbag kulit tu!kan dah declare poshbag tu ibu byrkan n regard it as besday present!...cissss...bleh lak dia lupe!hampes toll laki ni!

2 comments:

  1. hadiah utk jd follower no 1 tak de ke teng....hohoho...

    bg aku kan teng adalah afdal bg sesorg itu meminta hadiah pd hr jd...krn brg yg di beli sblm hr jd dh di kira cenderamata...jd hadiah tu mmg tak de...aku sokong hubby teng...hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...