Friday, March 26, 2010

Score A oohhh Score A...

ok ni nk citer..ade la cikgu kak long pomot score A kat aku...beriye dia pomot..mende ni mmg dah lama aku dgo...mmg best la..n kalo pk2 mmg jimat gile..plus..senang utk ibu bapa bekerja yg xde ms nk duduk ngajo anak2...(psssttt mcm aku la)..

dr hantar tuisyen yg rege dia rm30 persubjek permonth baik bli mende ni jimat sebb dia ni sbnrnyer online tuisyen utk seme subjek... tu untung la kalo ko cut bajet byr tuisyen anak korang bulan2..pehtu bli score A ni..n wat jek mende ni kt umah..xyah kuor2 g hantar tuisyen..betol x?

tp mcm anak aku tu..aku x anto tuisyen pun!heeeeeeeeee...sbb bdk tu x bleh stress...stress wooo...tuisyen lagi...homework lg..kelas tambahan lg...isk..isk..iskkk...cian lak..so dia request no tuisyen please ibu.... bagus gak..jimat duit aku..plus..aku dulu pun x tuisyen..n aku tgk..ok jek performance dia...average la..xde la pintar banget!so sbnrnyer kalo aku bli score A tu..new budget will be incurred in my financial statement la kan?huhuhu... i have a very strict bajet tau!

so..the question is..nk beli ke x?huhuhuhu...

http://www.scorea.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...