Saturday, March 27, 2010

TV ku Sayang...

 Aku ni mmg ske tgk tv...dr kecik sampai dah tua bangka ni mmg hobi aku ialah tgk tv...dulu abg aku penah 'sound' aku..sbb ms tu dah nk SPM..dia kate..wei..ko igt soklan SPM ade kuor kt Tv ke?heeeeeeeeee....cikapot tol! Masa tu aku mmg kate org tu tahap addicted pd tv ni..heee....lg2 kalo time citer X-Files...fuiyooo..time tu...bleh tahap marah tau kalo tetibe abah aku soh wat kopi ... heeeeee....

namun begitu, walaupun aku ni tahap addicted to tv sib baik x kantoi SPM..ekekekke....bile dah masuk U sama gak mcm tu..kalo cari aku xde nyer aku duk dlm bilik..kompom aku ade kt tv room..sib baik le tv kt dlm tv room tu kene lock..kalo x...dah tentu seme org lain kene tgk tv dm bilik aku kan?tol x tin?ekekekkekee....

         hah...ni pic tv ms aku kecik2 dulu...kaler dia x brape elok le..tp yg penting..dia kan tv...heeee


Korang nak tau bile aku dah kawin..pindah umah..ape mende pertama yg aku soh hubby aku belikan?of course!!!TV!!bleh mati wooo kalo xde tv....huhuhu...xde karan pun xpe..asalkan ade tv...korang pasan x, kalo xde karan kite bleh tgk muke kite sendrik dlm tv?x caya?haaaaaaahhh...kang korang g kt tv tu...time xde karan nanti korang tenunggg jek tv tu..kompom bleh nampak muke sendrik!..hahahhaha...



Ni tv pertama hubby aku blikan..alaa...bebaru kawin..bli kt bundle jek...heee...ok la...i lap my tv la!


 Lama gak tau aku gune tv ni...bykkk... berkhidmat utk aku...ekekeke..until one time tu..dia xmo dah berkhidmat...dah tua...rosak..pastu trus laki aku blikan tv lain..heeee...ni plg best la...kire yg plg best la..ahak2...

taraaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!ni la my latest tv...heeeeeee.....32' jek...i lap my tv!!!so la ni pun tatkala aku menaip blog ni..sesambil aku tgk tv!!!hahahaha....bestnyer tgk tv!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...