Sunday, August 22, 2010

Entry menemplak En. Ben Ashaari..

Hari ni kejenyer asik blogwalk jek sesambil wat assignment...hahaha...hasilnyer...x sampai 5% assignment tu siap mnjelang kul 4pm ni..tp..entry aku ni mcm2 le plak...wakakka...ok... ni psl salah satu entry dr blogger popular..En BEN ASHAARI... dia ni mmg amat le diminati oleh anak sedara aku si caca.....bdk caca tu kire die hard fan dia lah... hak hak...

ok..x aku igt tajuk entry dia..ade dia citer psl dia ikot wifey dia g shopping and ms wifey dia tgh try pants kt fitting room tu ade le sorang mamat taf tu duk terjerit2 pggl "yang!yang!" sbb mamat taf tu igt wife dia ade kt dlm fitting room tu.. gitu lah lebih kurang citernyer... and Ben komen psl singkatan nama yg di panggil tu.."yang"...singkatan dr ape?sayang ke?heeeeeeee.... pd Ben kalo nk pgl ..kene lah pgl penuh..sayang oh sayang... sbb xde lak org sebut cinte jd inte jek kan?

well en Ben..maybe hang xkan bc pun entry ni..hak hak hak..tp saje jek ai nk sorekan rs hati ai ni... pd aku pgl le hape pun..yg penting nada n niat si pemanggil tu... tp elok lah kirenyer kalo suami istri tu pgl le dgn pglan manje... x kire la...yang ke..sayang ke...anje ke..manje ke...inte ke...cinter ke..uchuk ke..busyuk ke..acham ke..masyam ke..ape lah..jgn le pgl nama..cian...sape lg nk pgl kite ni ngn nama manje n ngade2 tu yg direkacipte ms kite tgh hangit bercinter kan? kalo x suami2 kite ni..ye x?


Dlm famili aku bleh kate seme panggey istri dia yang..termasuk le abah aku..huk huk..oppss..kecuali bang long..dia panggil kak long aku dgn nama jek..xtau nape... tp yg istri2 seme panggil abg kt somi dia..xde lak nk panggil nama kan?hek hek..hahhh..mak aku lagi lah..panggil abah aku yang tau!!!hahahha..sampai dah tua ni tau!!kagum kan?? hek hek...xde lak anak2 or abah aku sendrik nk rs gelik ke dah tetua ni msih lagi di pggl yang...ngeeeeeeeeeeeeee.......kalo dah seme berkumpol kt umah mak tu..rsnyer mcm kak long jek selamat...hahah..sbb xde lah bile dgr jek perkataan 'yang' tu..seme org menoleh!!!hahahha...xde lahh...kan ke kite kenal sore somi memasingggg....bau kentot pun kenal..inikan plak sore..hik hik


bg aku..x penting ape yg org lain rase ttg nama yg dipanggl tu..yg penting org yg dipanggil dan sipemanggil tu sama2 saling fhm ape maknenyer..kwn aku penah kate...kat kelantan kalo 'awok' tu selalu digunakan utk kate ganti 'yang' hahahha... kalo  kite yg x brape tau tu..dgr lee..org pggl ..'wok!ooowok!"... isk..ape le pgl nama burok tu yek?? tp penting ke pendpt org lain??heeeeee....

I wonder En Ben panggil ape kt wifey dia yek??


~out~

4 comments:

  1. tokna memang cool r moksu ! hehehehee

    ReplyDelete
  2. he..he..nice n3..yela... .. ader part2 baru bubuh full kan.. hehhehe sowi ya menyebok kat sini.

    ReplyDelete
  3. btollah.i panggil dia yayang.klu nak pangil laju yang je cukup.hehehe

    ReplyDelete
  4. hee..... joijoi..silekan nyibok..coz ai pun akn nyibuk kt tpt u gak t....


    ayin...pglan manje lah baru mesra...kan?kan?kan?

    ca...raye balik umah moksu ngn mak ye!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...