Thursday, August 19, 2010

Roslin Hashim Bercerai??? isk..isk..isk...


Ni bukan nk kutuk la...tp since dia mmg public figure..so aku kire nk kutuk plus nk ngumpat le ni...ahaks..dulu ustazah ms aku kt matriks UIA kate kite bleh ngumpat (backbitting <--- UIA kan cakap omputeh...huhuhu) public figure..sbb depa tu public figure and depa mmg war2kan story depa ke public so kalo kite duk mengumpat 'mengulas' balik kehidupan depa..tu x kire sbagai ngumpat tau..ahaks...aku pun x tau nk kire sbgai ape...heeeeee...maybe sebagai ULASAN jek kot??


so title aku tu...nampak?kenal x Roslin Hashim?alaaaaaaa....pemain badminton yg jd fofular pas menang ALL ENGLAND ntah thn bile ntah..pastu aku x dgr sgt psl performance dia dlm badminton..more pd citer2 sensasi dia... aku ni bkn minat sgt sukan2 kt Mesia ni..tp kalo ade briter sensasi mcm ni...aku ske laa..ahakss... so dia ni dulu ade kes kahwin pastu cerai...alaaa.... kawin cerai ni kan biase jek dlm kehidupan..ye x? tp yg menariknyer..si Roslin ni menikah utk 12 hari jek..ngn awek or gewe..or makwe dia yg dah lama berkapel...aku pun pelik..kapel berthn2..pehtu nikah cerai dlm ms 21 hri jek..pelik le tu kan?

so..aku jd taroh minat le kt Roslin ni..bkn minat sbb ape..minat nk mngulas dan mmbuat andaian ..dia kate dia tertipu? tertipu???? bkn tipah tertipu tau...ni terbalik... laki tipah yg tertipu..uhuk2.. nape lee gamaknyer dia ni ceraikan bini dia tu..ms memula tu ade le citer2 kate si pompuan tu xmo disetubuhi so mamat ni x thn n ceraikan dia..ade ke patut???? isk..isk..kurang sabor le jantan ni... depa never reveal pasai ape depa cerai...baik si Roslin or wifey dia tu...so tgl le aku ngn andaian gitu... memula rs mcm..hurmmm..pelik jek..xkan le sbb x brape nk sabor dpt 'mende' tu sampai kene cerai? iye la..maybe pompuan tu ngeri ke hape kan??? huhuhu...nampaknye topik arini agak taboo n censored skit...so..anak2 yg bwh 18thn tu..sile klik button X kt atas tuh yek? ahakss....


sambung balik citer..xlama pas dia cerai n aku kecewa sbb x brape nk jelas ngn andaian n ulasan aku..eceh...dgr plak briter si Roslin ni g saman exwife dia tu...saman sampai RM53k le gitu atas sbb dia nk claim balik kos2 ms dia kawin dulu..hantaran..majlis perkahwinan etc...mcm klako jek kan? si wifey dia x kate ape..ahaks...aku rs dia gelak jek..n kes saman tu x kemana pastu..senyap jek..tp aku rs..mmg ngarut jek..xde lawyer yg bodow sgt nk represent si Roslin tu... so dr situ aku buat andaian sendrik..mmg budak Roslin ni jantan spisis x gune..kalo ye pun kan? xkan le sampai nk claim balik kos??? bongok tol!! kate dah bercinte ngn pompuan tu berthn2? xkan.... xde rs belas ke kt org tu? kalo ye pun maybe pomouan tu dah x dara (ni lg satu andaian aku le..) .. depa ni x bincang2 ke sblom kahwin? kalo ye pun la pompuan tu x citer..maybe ms first night tu baru tau yg si pompuan tu dah x virgin... xkan le si Roslin xde rs cinter langsung kt pompuan tu? hurmm...so after kes saman tu ia menguatkan lg teori aku bahawa... ROSLIN HASHIM mmg le spisis jantan x gune...

after a while aku bc lg citer..dia kawin ngn pompuan lain..ok le..ms tu aku pun dah reda skit...ahaks... mcm le Roslin tu sedara aku kan?negehhehe.... aku rs maybe xde jodoh...ok le..kawin ngn pompuan lain...lantak lah... tp pg ni plak aku bc citer yg si Roslin ceraikan bini dia..n bini dia accuse dia ade affair ngn pompuan lain..ahakss...bleh bc kt sini ye..hahhahah...kalo aku jd exwife dia tu kan?? ms ni le aku akn tawe kuat2..n sujud syukur....ALHAMDULILLAH...sib baik le aku cerai ngn dia... mmg dia ni spisis x patut jd lelaki le senang citer!!! nngarot le kalo ade jantan mcm dia dlm dunia ni..isk..isk..maybe mmg byk kot yg mcm dia..tp still..aku percaya byk lagi yg baik2 kan??? hurmmm.... tarik nafas lega lah bg pihak exwife dia..uhuk2...

~out~

2 comments:

  1. tergamam sedikit aku baca bite mutakhir ko nih...oohhh..dah pandai kutuk orang kat blog eehhh..tak takut kena saman ehh...ahahahaa.....jagoh la sangat en roslin oiii...aku mmg geli ngan jantan mcm nih...reti tau mengusung *&^^%% ke hulu ke hilir je...

    ReplyDelete
  2. wakakaka...baru nk terai2 brani le ni..hak hak hak..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...