Saturday, May 1, 2010

Cabutan Bertuah !!!! Syoknyerrrrr....

Nape kite ske ngn perkataan CABUTAN BERTUAH ni?walaupon kite xtau ape hadiahnyer tp kite ske gak kalo ade cabutan bertuah..x kire la..kt carrefour ke...kat tesco ke...kt mini market ke..kt majlis org kawin ke...mn2 lah..mmg kite ske sesgt le ngn cabutan bertuah ni... kdg2 tu hadiahnyer bkn le ape sgt...simple2 jek..tp bile kate kite menang jek cabutan bertuah mmggggggggg le kite akn jd sukerrrrrrrr le sesgtnyerrr....ahakss...

maybe sebb bile kite menang cabutan bertuah ni kite masuk dlm kategori org yg BERTUAh lah kan?ekekkekeke....xkire lah ape pun yg kite menang...ok..ni aku jumpe ms g jengjln blog walk...ade cabutan bertuah dr blog kwn kite ni...nama blog dia pun unik...http://kupunyaidup.blogspot.com .. kalo nk knl2 ngn dia dia g la visit blog dia..or kalo nk tau psl contest tu klik bwh ni ye...


CaButan BerTuah Versi TakDe PerAsaAN... <--------klik sini
tp contest ni akn berakhir pd sminit lg ke tgh mlm ni..errrr.....jam 11.59pm mlm ni la...kate org tu tgh remang2 nk nyambut tarikh 2 Mei 2010...ahaks...kire aku ni last minit entri la yek!heeeeeeee.....mn le tau kan...bleh menang cabutan bertuah...alaaaaaaa.....x kisah le ape pun hadiahnyer...yg penting...aku nk masuk kategori org yg BERTUAH! hik hik hik.... WISH ME LUCK!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...