Thursday, May 27, 2010

Harga Petrol Naik???

Ni prediction depa jek...tp personally aku rs mmg ade possiblity ape yg depa predict ni akan jd kenyataan...







image ehsan dr blog sir erwandi

alahaii...petrol le penting utk kete buruk aku tu gerak ke sana sini carik rezki...tambah lak pasni aku kene travel sejauh lebih kurang 400km perday utk menuntut ilmu ...huhuhu...nangis laaaa..... :(

5 comments:

  1. gaji tak naik...petrol naik...haiz...

    ReplyDelete
  2. semua naik....jangan aku naik angin dah...hahahaha

    ReplyDelete
  3. @JK : tu la pasal! kalo gaji naik selaras ngn kenaikkan minyak ok gak kan?? hek hek... patut suggest kt CUEPACS ni!!

    @PeeWeet : hahahha...naik hangin pun x gune..depa still naik kan gak rege petrol!!! xfhm tol lah..padahal kite kan ade sumber minyak sendrik... uuhuk2

    ReplyDelete
  4. pas ni kalau nak melancong lagi jimat naik belon panas...

    ReplyDelete
  5. @cthalimah: stuju sesgt..aritu ade belon panas kt dataran penggaram..i guess depa dah start pomot kenderaan belon tu kot? ehekss...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...