Tuesday, May 11, 2010

My Public Islamic Dividend Fund Statement


(display of statement has been omitted by author)

tu statement PIDF aku...heee...wit KWSP jek...aku start invest pd 28/4/2009 and hingga ke tarikh 3/5/2010 keuntungan akunialah sebyk 24.66% yakni...RM789.12 dr total investment RM3200 ..alhamdulillah...aku dpt tgk jek duit tu..ahakss....simpanan hari tua... ni le yg aku katekan pendptan pasif!

2 comments:

  1. Mdm Alin, kenapa tak blur kan maklumat peribadi, full name, phone number, alamat ... bahaya... nama Azlina Rais pun ada , be careful bila post something online. Anyway, nak belajar buat investment dgn Mdm , huhu...

    ReplyDelete
  2. huhuhu....ye x ye gak yeks sir zurai...huhuhu...org baru nk blajo berblog ni..okeh..thanks for the advice!..blajo wat pendptan pasif sir!seskit jek...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...