Monday, May 3, 2010

My Twitter Update Lagi...

Huhuu...sampai ke pg ni aku dah ade 89 follower dalm twitter ni... sronoknyer..so in other words aku dah nk menghampiri syarat2 utk join sponsored tweets tu la kan?syarat basics dia:

1. kene ade account twitter <------- aku dah ade.. nama twitter aku...CEKETENG (sile add..ahaks..pomot lagi nih!)

2. kene ade at least 100 followers <------- dah menghampiri ni...ehek2..

3. kene ade at least 100 tweets <--------- takat ni aku baru ade 24 tweets...but i'm trying super hard to achieve!

4. usia account kene at least 60 hari .. <--------- ahakss....blom sampai sebln pun..tp xpe...aku akn pastikan bile dia reach 60 hari nanti seme syarat2 di atas aku dah penuhi...

huhuhu..tu..skit jek lagi..so mai le join wat duit kt tenet ni..rezeki ALLAH punyer...so kite berusaha la mn yg terdaya...lgpun bg aku mende ni fun n informatif! why not aku try..no harm n x bermodal pun...bak kate org tu..sambil menyelam minum air....heeeeeeeee


ni avatar twitter aku....mengecurkan x?ahaks.....

adious!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...