Monday, May 24, 2010

Pagi Yang Syok!!!

Heeee....pepgi ngadap blog...dah 2-3 hari x dropby ke blog sendrik...ekekke...bz ngn mcm2 mende dlm kehidupan sekeliling ni... ape pun..pg yg indah ni..aku nk bgtau korang...


  1. aku memang contest!!!hik hik..x sangka ko..... aku menang contest yg di buat oleh mamadamia ...x caya... ni pic dr blog dia..hik hik..nama blog aku tuh!heeee...mcm tersangkut jek last2 minit kan?alhamdulillahhh...rezki namanyer..hek hek...

 2. Blog ku telah diterjah oleh GREAT TEACHER ONIZUKA hik hik hik... kembang hati   weih bile otai bloggers ni dtg visit blog baru ni..huhuhu....nak tau pasal sape great teacher onizuka ni...sile le klik kt nama dia tuh!..huk huk...dia ni ade join itu project alpha kt nuffnang...mai le sesama kite vote for GTO...errr...kalo menang banjer yeks!!!heeeeeeeee...



ok... i nk g online shopping laksss.......heeeeeeeeeee jom!

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...