Monday, May 17, 2010

Updates on ASNB Funds...

Hai gengs!kat sini aku postkan new updates on ASNB (Amanah Saham Nasional / Bumiputra)...hurrmmm...mcm yg aku penah kate before this..org2 melayu ni masih kurang menyimpan..pluss...aku pun xtau kt mn depa ni simpan duit ntah!


ok..extraction kt bwh ni aku amik dr cimbcliks..kebtlan pg td aku nk bayo bill tru cimb ni..i notice this article lah...aku dah BOLD n HIGHLIGHT kan ape yg aku nk korang tgk..especially org2 yg sekaum ngn aku lah kan..uhuk2...also..reminder utk aku gak kan..ehek2....




so faham2 aje lah ye!


 Get more out of your investments by investing in Amanah Saham Nasional Berhad (ASNB) Funds via CIMB Clicks.

Submit your application within minutes and find out your application status the next working day. It’s fast, convenient and secure!

ASNB Funds available via CIMB Clicks are:
ASNB Funds
Amanah Saham Bumiputra (ASB)
Download Prospectus Here (10MB)
Amanah Saham Wawasan 2020 (ASW)
Amanah Saham Didik (ASD)
Amanah Saham Malaysia (ASM)
Amanah Saham 1 Malaysia (AS1M)
* Subscriptions of funds are subject to funds availability.
Note ASM is fully subscribed, AS1M for Chinese allocation is fully subscribed while ASW & ASD are available for Bumiputras only.
For rejected transactions, service charge of RM1.00 will not be refunded.
To view the prospectus, an Adobe Acrobat Reader software is required. You can browse to http://www.adobe.com to download the software.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...