Wednesday, May 26, 2010

Malang nenek bogel

ngahahhha (ketawa jahat nih)... ms kau bc metro pg td..mmg klako..mcm ni citer nyer...mai aku citer


Aku baca metro masa aku boring2 td.. nk hilangkan tension ngadap kertas

Browse punyer browse jumpe le satu citer

Citer psl cucu iblis..ahaks..tu perkatan pertama dlm artikel tuh!!

Dan aku dgn cepatnyer mengklik leee.... artikel tuh!

Ewah2...rupenyer kisah sekor cucu yg dok mengskodeng neneknyer mandi!

Fasal ape ko ngintai nenek ko setannnnnnnn........(ala2 P. Ramlee ni)..ko amik jek la brg kemas dia..

Gatal betol lah ko ni bdk!!!x hilang ke selera ko pastu?huk2

Hampess tol lah bdk remaja skang ni...dah kurang ke gadis molek2 di pasaran??

Ingin sgt dah nk kawin ke or ko ni mmg xde taste langsung??

Jgn2 nenek dia tu masih bergetah x?wakakakkaka :D

Kalo idak mn mungkin si nenek yg umor 77 thn nk mandi berbogel??? ahakss...

LOLs x dpt le aku bygkan body nenek tu bile xde seurat benang pun!huk huk!

Mongok tol la cucu ko tu nenek! or maybe dia curious nk tau mcm mn le rupenyer body nenek kalo bogel??

Nenek ni world la!!! hahhaha....

Omputeh mandi bogel pe?? errr... x penah tau ni...

Perghhh.....sape tau kan the hikmah behind all this?

Question terpop dlm paler aku...padan muke nenek tu!sape soh mandi x berkain?

Rasa2 nyer sape yg report citer ni kt harian metro?errr.....nenek tu g wat laporan polis kot?

Sama2 lah kite amik iktibar dr citer ni..

Terfikirkah kite???? apa dah jd dgn remaja kite skang ni??

Untuk makluman semua citer ni berlaku di Segamat...sape org segamat kt sini???

Vodoh la bdk tu...g la skodeng lady Gaga ke?

Wow!!! aku takut dia upload lak ke youtube pemandangan yg dia nampak ms tuh..huk huk huk disaster!!!

Xyz dlm citer ni...ikotlah amalan adab yg sbnr bile nk mandi ye nenekk!!!

Yang memalukan  ms nenek tu nk wat repot polis..polis tu pun mesti dok tersingai2 sambil menaip laporan

Zaman skang ni..org lelaki dah x reti memilih gaknyer...nenek pun main sapuu..jek!!



wow!!!!! daringnyer dia!!!

3 comments:

  1. nak muntah aku tgk gambar last tuh bro...weeekkks!! :P

    ReplyDelete
  2. @ohmywtf : don't say anything!!!hahahhahah

    @Nokia : muntoh hijau weih!!!nguhahahha...seksi youuuuu!!! auwwwmmmm...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...