Thursday, April 29, 2010

FACEBOOK GROUP....

heeeeeee....aku pun x prasan kt dlm facebook ni ade mcm2 grup..until la aku come across hasil nukilan seorg rakan blog ni...http://akuperasanbaek.blogspot.com/ ttg beberape title or nama facebook grup ni...korang tgk list kt bwh ni...



kalo korang tgk tajuk2 or title grup depa ni klako ek...heeeeeee...ms first time aku bc entri sis ni..mcm biase jek..dia citer psl grup2 yg dia join dlm fb...tp bile aku bc nama grup yg dia senaraikan...heeeeeeee....lawak lak....actually bg aku..kreatip tau depa ni..ahakss....

actually i'm not into facebook sgt..ade la...account fb tu...bkn la tahap xde langsung..ahakss...itupun sbb stdnts selalu tanye mdm ade fb x?so..kene le buat..elok gak ade mende alah tu..so kalo boring..or kalo nk cari stdnts yg dah grade ke hape..or kwn2 lama yg dah berkurun x jumpe..aku jenguk la fb tu...mmg bagus tau!lg bagus dr sms..sbb kalo sms maybe depa2 ni dah tuko no...heeeeeeeee.........ade gak join grup2 ni..tp bile di invite jek la...aku bkn bc sgt..aku klik jek trus..pastu aku ni spisis yg ske bc2 ape komen2 org dlm fb tu..pastu tawe2 or sengih2 sengsorang...hihihi....so..tiu lah dia..FACEBOOK...try le klik kt grup2 tu...adakah isi dia sama ngn tajuk dia?well...u never know until u join kan?

adios!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...