Thursday, April 8, 2010

Side INcome 2

huhuhu..ni sambungan citer semlm yg psl page yg tawarkan wang apabile kite jwb survey depa...huhuh... betol la..(mcm betol la..heee...) aku dah try..join in...nampak mcm promising la kan..dgn testimonials n so on..so aku try la a couple of websites ni...

http://www.mommytalksurveys.com
http://www.tech-facts.com
http://www.globaltestmarket.com
http://www.surveyhead.com

seme websites tu kalo korang register jek..trus depa dah bg wang ke dlm account..tp kene tggu sampai beberape amount baru bleh kuorkan..atau cashout...(heeeeeeeee..tu term yg depa gune)..so mcm mn nk reach sampai tahap bleh cashout tu?kene laaa jwb survey2 depa... ehh...mhl gak tau...kene rajin la..satu survey tu dlm 30-50 soklan..klik2 jek...pehtu setiap satu tu after korang complete dpt le dlm 70cents (USD)..kalo convert ke duit mesia tu ade yg dpt sampai sehinggit lebih la kot...

tu kire mahal la...sbb aku penah join PTC (pay to click) punyer website..yg ni xde la jwb survey..korang cume klik jek website/advertisement tertentu n dpt payment...tp murah le..dlm 0.001cent jek..iye la..nk membandingkan ngn keje cume bukak iklan jek..pehtu bkn bc pun!ekekekkeke....bleh le..dr x wat ape2 kan?so la ni biz baru aku...tambah side income tru menjwb survey... menurut websites tu lg...depa akn hantar survey2 berbyr ni ke email kite utk kite jwb..or hari2 kite kene check dashboard kite kalo2 ade survey utk kite jwb...sounds fun la kan?duit bebbbbbbbb..............kene le keje skit...

hah..ape lg?klik la!kekekkekekeeeeeeee.......

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...