Wednesday, April 7, 2010

PERTANDINGAN APE YG SAYA AKAN BUAT DGN RM100

Kaching!!!! huhuhu...merayau2 ke sana sini...terjun ke blog ntah sape2 sana sini..saje browsing nk cari idea update blog aku yg baru ni...kalo org pompuan baru bersalin tu..blog aku ni kire masih lagi dlm hari lg la beb!heheheee....link punyer link punyer link...terjumpe le blog ni...huhuhu..ade contest! blom tutup...try la..who knows kan? so ape yg aku akn buat dgn RM100?huhuhu...bestnyer kalo dpt duit free kan?

nk buat ape yek?heeee.....xtau nk buat ape...maybe aku akn SIMPAN jek duit tu..wat kenang-kenangan..or maybe aku akn masukkan dlm ASB wit tu...so next year..bile blog aku dah fofular mcm blog brader ni http://tetikuskukus.blogspot.com/ mungkin aku akn RECYCLE jek balik duit tu utk buat contest lak kt blog aku!huawahahhaha......ape pun...bile tgk seme pesaing2 aku...huwaaaaaaaaa.....kompom kalah le aku ni...heeee....gempak2 beb blog depa...iye la..ramai otai...mn nk sama ngn blog 'dlm hari' aku ni..ehek2..

ahhh...sudah..dia soh aku link back kt pg dia pun x reti ni...ekekkeke....jap2 aku pomen2 dulu...


 betui ka aku link ni?pesal dia x blink2 mcm dlm blog brader tu?aiseyyy.....ape2 pun..kalo korang nk join..join arrr.... g sendrik kt blog brader tu...ni add dia http://tetikuskukus.blogspot.com/2010/03/contest-apa-saya-nak-buat-kalau-diberi.html ... join arrr....

2 comments:

  1. erk..simpan dalam album je, buat kenangan.. ;p

    tQ for joining & good luck.. ;p

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...