Tuesday, June 1, 2010

Contest I Join: Sile Cakap Saya Comel!!!

Ini Banner Contest...hik2
Ok.. ni actually cabaran megi dr anak sedara kesygan aku...huk2 dia tau ke aku syg dia???hehehhe...aku tlh di tag oleh cik caca da bomb utk join contest ni..hak hak...sile cakap moksu dia ni lebih chomel dr dia yeh!!!ekekekek...ok..actually ade beberapa syarat utk contest ni...aku kopi pes n edit skit dr penganjur contest...


syarat2
1.terbuka kepada semua peringkat umur...atuk, opah, unyang, seme bleh masuk...hik2...

2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen kene rejek oleh bos aka cik/puan yeyen..(penganjur contest)

3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC (fotogedik bleh x?) yg mungkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting ade'umph~'

4.hanya sekeping gambar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :) <---- anak nk join bleh ka?hek hek


6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
 7.letakkan BANNER CONTEST d BLOG anda ye ?? :)
8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010

pic ni wajib ye...
  9. Kene letak pic sape ntoh ni skali kt dlm entri korang tu...pehtu korang kene le explain skit nape korang kate aku ehhh...korang comel..tang mano dtgnyer chomel tu weih???hak hak hak..
ok... ni pic aku...ekekkeke..korang mmg x penah tgk pic aku dlm entri2 aku kan?korang kenal alin tru gambo profile aku jek kan??hek2...ok2... ni pic aku ye...jap2...sblo aku pastekan pic aku ni..mai le nak bgtau..aku ni sbnrnyer mmg chomel...dlm adik badik mmg aku yg plg chomel (eceh mcm tajuk lagu jek) kan ca kan?kalo x caya tanye anak sedara aku tu...sape yg plg chomel..hak2..dah tu mata aku lg chomel n kiut miut dr mata caca...kalo korang kate mata caca chomel..tu dia dpt dr moksu dia lah tuh...kekkekek...dah tu kalo aku senyum pun chomel..pipi chomel, mata chomel, hidung chomel, mulot chomel, dahi chomel, senang citer mmg semuo lah chomel...nguahhahaha...AKU MMG CHOMEL weih!!!! ok...lat skali aku nk tag...kawan2 aku ni...:

  1. raifana
  2. dyana a.k.a amanda Eltiqaz
  3. last but not least...hahahha...my fev blogger lah...(dia xtau pun aku ushar dia hari2 hek2) cikgu GTO!!!
So, nape aku tag depa ni?nk gak bg reason kt sini walaupun x termasuk dlm syarat2 kontest..ehek2..
  1. Rai<--- sebb dia punyer senyuman yg kiut walaupun saiz dia x kiut..wakakak..(cabot lariiiii!!!)
  2. Dy <---- sbb dia ni bersaiz kiut walaupun senyuman dia x kiut...wakakkaka...(lari lelajuu!!!)
  3. Cikgu GTO <---- saje nk motivate dia utk trus berblog..sbb dia ade cite2 nk benti berblog..huk2..sedey tau!!!u r my inspiration !!eceh....

ok skang bleh tgk gambo...huhuhu berdebo2 ni...hek2...
hahahha...bkn2...bkn yg ni....hik hik...




jeng......
 
jeng.....
jeng....



Taraaaaaaa!!!!!!!!!!!! errr.....skema eh pic nih??hakhakhakhaka...nasib le..ni jek yg aku ade!!!

Para komentor2 ku...SILE LE KATE AKU CHOMEL yeeeeeeee!!!!!! hek hek...

2 comments:

  1. uit..kena tagged~ hehe. dh lama tak kena tagged :P

    ish ish..ni nak bgtau..sy dh lama letak link akak kat sidebar under label "workaholics" dh jgn majuk2..hehehe :P

    ReplyDelete
  2. @amanda : thanksssssss.........muah2

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...