Wednesday, June 2, 2010

Malam Yang Durjana

Teringat aku masa aku form 5.. masa tu thn 1993 huhuhu..lama doh...masa tahun2 tu sdg sibuk ngn citer2 psl bohsia and bohjan....kat sekolah aku ade bykkkkkkkkk!!!!!!!!!!! i repeat banyakkkkkkkkk jgk la kes2 bdk2 pompuan yg drop out from skool sbb terbunting...huhuhu...kes2 ni besenyer cikgu beso rahsiakan dr bdk2...tp kiteorg the sepai gurls a.k.a penyibuk skool selalunyer tau jek citer2 hangit sebegini..hek2...

errrrrrr....wrong picture...heeeeeeee......


Masa thn2 tu gak le byk kes2 sumbing..eh sumbang mahram...ikan mkn anak le...errr....betui ka peribahasa ni?...mcm2 lah..datuk rape cucu, cucu rape nenek...kekekke...yg ni xde ye..tipu jek...abg rape adik..mcm2 lah!so chekgu2 ms tu ajorkan le kiteorg care nk lwn kalo2 kite terjebak dlm situasi tu... baguih tau chekgu-chekgi kt skool aku ni! hek2...

Disebabkan byk sgt kes2 morality kt skool tu... maka chekgu pun arrange la satu camping berunsurkan motivasi...in other words kene tido kt skool le selama 2 mlm....start ari jumaat, sabtu, ahad tghari baru dpt balik...so bermlm le kami2 seme kt skool..tido kt classroom2...wow...how vulnerable ms tuh...dah le aku ni kalo tido mmg x bersopan..hak2..

Malam Sabtu........kire day one lah ni kan???

Pabila selesai sesi motivasi bersama penceramah jemputan..kami pun dibenarkan masuk tido...maka beramai2 le kami2 pompuan masuk ke kelas....meja tu kami atur2 mcm bed...bdk boys..tido kt kelas lain..blok depan..(depa ni seme miang2 gak ms tuh...alaa..boys will always be boys kan?hek!!)..

Tatkala aku nk melelapkan mata jek!aduhhhhhhhhh...sakit prot aku ni....cisss...ni mesti mee makcik kantin ni x serasi ngn prot aku ni...huuhu..aku pun kejot2 le kwn aku soh teman....dn maka bergegas le aku ke toilet utk membuang hampagas2 yg ade dlm pewot aku... huk2..kwn aku pollow jek aku yg berlari2 ke tandas..n stop kt luor pintu..tggu aku kt luor jek...after dah setel seme..aku pun trus kuor dr tandas tu...


tibe2........aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! pesal aku nampak ade bdk jantan dlm tandas tu gak???dia tgh wat ape????tak mampu aku nk nyatakan disini....sape dia??ooohhh...aku dah x menoleh lg..trus cabot lari..dgn harapan dia pun x sempat tgk muke aku..or kenal sape aku...hik2..naya kang..malu sedekad kang...aku silap masuk tiolet weih!!! hampeh tol!! kwn aku plak ntah ke mn dia hilang!tau2 dia dah tergolek membute!!! taik kucing tol lah!!!

~out~

6 comments:

  1. aduyai malu betol la..haha

    ReplyDelete
  2. salam ziarah..me blogwalking...nice blog..cutenya citer ni :p

    ReplyDelete
  3. haha! sy pun pernah gk kena gini. tandas hotel. tapi tak smpat mmbuang la. dah masuk perasan ada lubang tandas berdiri tu..trus keluar..ngam2 bila keluar je berselisih dgn abg hensem baru nak msuk tandas..huhu...maluuu~

    ReplyDelete
  4. @ all: malu x hingat ms tuh tau!!ahaks..sib baik seme tgl history jek..fuhhhhhh lege...

    ReplyDelete
  5. 1993 - sy baru darjah 1 =)

    akak mengembalikan nostalgia lah.selalu kalau camping mesti tido dalam kelas atas meja.heheh~

    *komen takde kaitan ngan entry.hahah.sori kak =)

    ReplyDelete
  6. hahaha...rai..first time nampak u kt sini...welcome aboard sis!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...