Friday, June 25, 2010

YouthSays sudah menular!!!!



Ape dia YouthSays ni??? Mai tgk ape mende ni...setelah aku ringkaskan mengikut kefahaman aku lah kan??


1. YouthSays ni adalah platform utk bg rewards pd ahli2 nyer... mcm nuffnang gak le kot.. ade ads..klik ads..dpt income...tp membership ade limit umor... kalo muda sgt..blom 15 thn..or tua lebih dr 35 thn..x bleh join YouthSays.. lain ngn nuffnang le...

 2. Reward atau ganjaran tu dtgnyer dr surveys yg dihantar oleh advertisers..yg mn kite kene le menjwb surveys tu, iklan2 yg ditygkan di blog2 kite atau ape2 aktiviti yg melibatkan kite...depa invite kite..kite join..kite dpt income.. gitu le kot..yg aku fhm lerr...

3. Ok...mcm mn nk dpt ganjaran ni yek?? Senang jek..kate dia..: 
  •  Online Surveys - Jawab online surveys yg depa send pada korang..
  • Online Advertising - Sebarkan citer2 psl produk baru, ajak kwn2 join produk baru...seme tu berbyr! syok x?
  • Campus - Hah..ni utk pelajar le..ade company yg mmg nk sponsor pelajar wat program ape2..aktiviti2 akademik la kot?? bagus ni! in return..kite pomot la produk depa along the way tuh!! 
  • Community - hah...yg ni mcm social network yg lain lah function dia...kite dpt kembangkan network kite..berkenal2an..etc...
 4. Ape jenis reward or ganjaran yg depa bg yek?? Ni jawapan nyer..
  •   cash
  •   prizes like laptops, iPods, cameras, concert & cinema tickets, 
  • product vouchers, 
  • a car and much, much more! 

 5. Kenapa YouthSays ni wat mende2 ni ek?? Sebab katenyer depa ni percaya..generasi muda-mudi (youth) skang ni byk idea yg creative, innovative dan mcm2 tive lagi lah..so depa ni nk jd pemangkin n tempat utk org2 muda ni menabur idea2 depa la...menurut kate depa lagi..org2 muda ni byk influencenyer tau!! so depa nk gunekan youths ni la utk sebarkan idea2 menarik kpd semua...

6. Ramai ke dah join YouthSays ni?? dah lebih 200,000 dah...heeeee.... termasuk aku lah..huk2

7. Ok..peluang besh...mcm mn nk join??? hah..tgk bwh ni..aku copy paste jek dr web dia...heeee...klik..klik..
  • You can join YouthSays.com in just 1 step.
    Simply click on the “Sign Up Now”  kat website youthsays... (kene edit ngn nuffnang ni..)
    Fill in your regular email address.
    (tip: provide the email that you often use or check so that you will not miss out on any exciting opportunity)
    Within 10 minutes, you should receive an activation link in your email inbox.
    Just click on that link and follow the next steps to activate your YouthSays.com account. (in case you don’t get the activation email in your inbox, check your junk mail. It might be hiding there)


     
p/s: aku dah join... sambil bg opinion..sambil dpt duit... sempat lg join sblom umor 35 thn..so kirenyer aku ni masih youth lah yek?? hek hek hek... *shy2 cat smile*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...